2017.02.11. Újra Közgazdász bál a Soproni Közgázon


2017. február 11-én a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar ismét megrendezte a soproni Közgazdász bált, az Alumni (Öregdiák) rendezvénysorozat részeként.

Az elegáns bálon szép számú vendégsereg jelent meg, külön öröm számunkra, hogy ilyen sok Kolléga, Öregdiák, valamint Vendégeik is velünk tartottak. A színvonalas talpalávaló muzsikáról ismét a Continental Show Band gondoskodott, mely záloga volt a hajnalig tartó, jó hangulatú mulatságnak. A bált dr. Czeglédy Tamás, a kar dékán-helyettese nyitotta meg, melyet a WorldDance TSE versenytáncosainak nyitótánca követte és elkezdődött a mulatság.
A bálon látványos latintánc bemutatót láthattunk a WorldDance TSE jóvoltából, és az ismerős Anjou liliom koktél is népszerű volt! Éjfél után minden eddiginél értékesebb tombolanyeremények kerültek kisorsolásra. Külön köszönjük a Generali Biztosító nagyvonalú támogatását és a szervezők, segítők munkáját!
A bál jó hangulatát, vendégeink jó kedvét is mutatta, hogy egészen zárásig tele volt a táncparkett. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek és sok szeretettel visszavárunk mindenkit a 2018-as Közgazdász bálon!