2017.04.21. Közgazdász szakestély az LKK-nAz Alumni program keretében, a Burs Egylet szervezésében ismét megrendezésre került a hagyományos Közgazdász szakestély.

Április 21-én Közgazdász szakestélyt szervezett a Burs Egylet, mely az Alumni program keretében több évfolyamot is megszólított, aktív és öregdiákjaink is szép számmal jelentek meg ezen estén. Az idei évben minden résztvevő egy kitűzőt kapott emlékbe, amelyet egykori Burs Egylet tag, Szőke Szilárd álmodott meg, stílusosan az LKK épülete jelenik meg rajta. Zárásként Balogh Richárd első éves hallgató szavait tolmácsoljuk, aki remekül írja le a szakest hangulatát. Köszönjük a feledhetetlen és szép estét!

„Jó szerencsét! 

Nekem jutott az a megtiszteltetés, hogy írhatok pár sort az idei Közgazdász Szakestélyről. Elsősként az idei volt az első Közgazdász szakestély, amelyen részt vettem, de nyugodtan ki merem jelenteni, hogy nem az utolsó. Már maga a helyszín is különlegessé tette az estét, hiszen az egykori Pénzügyi Palota falai igazán kivételes atmoszférát kölcsönöztek az estének. A tanároknak pedig egy új arcát ismerhettük meg, akik fantasztikus felszólalásaikkal emelték az est fényét. 
Örülök, hogy ezt a várost választottam az egyetemista éveimhez, hiszen ilyen élményekkel gazdagodni talán csak itt lehet. Köszönöm, hogy ott lehettem, és mindenkit csak bíztatni tudok arra, hogy legalább egyszer egy ilyet éljen át!

Üdvözlettel:
Balogh Richárd alias csibÉSZ”