2018.02.10. Báloztak a soproni közgazdászok


Idén is megrendezte a Közgazdász bált a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar.

2018. február 10-én a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar ismét megrendezte a Soproni Közgazdász bált, az Alumni (Öregdiák) rendezvénysorozat részeként.

A Kar elegánsan feldíszített aulájában szép számú vendégsereg jelent meg, külön öröm volt számunkra, hogy sok kolléga, öregdiák, valamint vállalati partnereink is velünk tartottak. A színvonalas talpalávaló muzsikáról ismét a Continental Show Band gondoskodott, mely záloga volt a hajnalig tartó, jó hangulatú mulatságnak. A bált prof. dr. Fábián Attila, a Lámfalussy Kar dékánja nyitotta meg, mely után dr. Szóka Károly egyetemi docens, Alumni koordinátor köszöntötte a bálozókat. A megnyitót nyitótánc követte a Soproni Ürmös Tánckör prezentálásában.

Az est folyamán megtekinthettük Simon Andrea és Savanyu Gergely, a Soproni Petőfi Színház művészeinek operett összeállítását is. Az egész est folyamán rendkívül népszerű volt a 2018-as bál új „közgazdász koktélja”, a Blue Chip is, fél egykor pedig fődíjként értékes tombolanyeremények kerültek kisorsolásra.

A bál jó hangulatát, vendégeink jó kedvét is mutatta, hogy egészen a kapuzárásig tele volt a táncparkett. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek, sok szeretettel visszavárunk mindenkit vissza a 2019-es Közgazdász Bálra!

 

Fotó: Báthori Márton I. éves LKK hallgató


A képek megtekinthetők itt >>