Útvonal|Képzéseink|Alapképzés (BA, BSc)|Duális képzések
Tartalmi elemek

Duális képzések

ugrás az oldal tetejére

A duális képzés keretében már az egyetemi éveid alatt megkezdheted karriered építését. Már hallgatóként részt vehetsz egy vállalat mindennapi életében és szert tehetsz olyan tapasztalatokra, melyek segítségével sikeresebben indíthatod szakmai pályafutásod. Ezeken túl a vállalattal kötött szerződés értelmében a képzés teljes időtartama alatt hallgatói munkadíjat, vagyis fizetést kapsz.

ugrás az oldal tetejére

Mit vállalsz, ha duális képzésre jelentkezel?

ugrás az oldal tetejére
 • Duális képzésben már az első évtől kezdve a vállalatok képzési programjában veszel részt.
 • Évente 26 hét elméleti oktatás az egyetemi padban, és 22 hét gyakorlat a vállalatnál.
 • Az elméleti oktatáson a nem duális hallgatókkal együtt veszel részt, vagyis az elméleti képzés megegyezik. Az oktatási szüneteket és a vizsgaidőszakot a vállalatnál töltöd.
 • Az oktatás gyakorlati része a duális partnervállalatnál folyik, valós feladatokkal és problémákkal.
 • Ha valamilyen oknál fogva megszakítod duális képzésedet, a hagyományos képzésben folytathatod tanulmányiadat.
ugrás az oldal tetejére

Mely képzéseinket választhatod duális képzési formában?

ugrás az oldal tetejére
 • Gazdálkodási és menedzsment alapszak 
 • Pénzügy és számvitel alapszak 
 • Turizmus-vendéglátás alapszak
ugrás az oldal tetejére

Miért jelentkezz duális képzésre?

ugrás az oldal tetejére
 • Professzionális gyakorlati képzés: valódi szakmai kihívásokkal találkozhatsz a duális képzési partnereinknél. 
 • Nemzetközi trendeknek megfelelő képzés: multinacionális cégeknél tanulhatsz. 
 • Széleskörű gyakorlati ismeretek: a teljes vállalati struktúrát megismerheted, sokrétű feladatokban próbálhatod ki magad, ahol élesben tanulhatod a szakma rejtelmeit. 
 • Gyakorlati helyen történő képzés: évente 22 héten keresztül az oktatás gyakorlati része a vállalatoknál folyik, valós feladatokkal és problémákkal. 
 • Kiváló elhelyezkedési lehetőségek: a képzés végére rendelkezel azzal az alapvető szakmai, tapasztalati és tudástőkével, mely segítségével potenciális versenyelőnnyel, és nem pályakezdőként indulhatsz a munkaerőpiacon. 
 • A vállalatok fizetést adnak a duális hallgatóknak a képzés teljes időszakára, a kötelező havi juttatást az elméleti képzés idején is, a teljes 3,5 év alatt megkapod.
ugrás az oldal tetejére

Hogy épül fel egy tanév duális képzési formában?

ugrás az oldal tetejére
 • A szorgalmi időszakban nincs különbség, hiszen a duális és nem duális hallgatók együtt végzik el a szemesztereket. 
 • A vizsgaidőszaktól a duális hallgatók már a gyakorlati képzésüket végzik (22 hét az év folyamán) és ezzel párhuzamosan teszik le a vizsgákat, melyeket számos esetben már a szorgalmi időszakban elővizsgával, vagy megajánlott jeggyel lehet kiváltani. A cégek és karunk szorosan együttműködnek a feladatok és a terhelés kialakításában, figyelve a helyes egyensúlyra. 
 • A képzési programot is közösen alakítjuk ki, így a vállalati program illeszkedik az egyetemi tanulmányokhoz. 
 • A vállalatok érdeke is, hogy a hallgatók elsajátítsák a tananyagokat, ezért biztosítják a vizsgára való felkészülésre az időt és elengedik a hallgatókat a számonkérésekre munkaidőben is. 
 • A duális hallgatók számára nincs iskolaszünet, hanem az alkalmazottakhoz hasonlóan szabadságot kapnak, egy naptári évben összesen 4 hét szabadsággal rendelkeznek. 
 • Egyes esetekben lehetőség van a gyakorlati időszak évközi beosztására is, amennyiben az nem ütközik az órarenddel. Erről a cég és a hallgató a hallgató munkaszerződésben rendelkeznek.
ugrás az oldal tetejére

Miért Sopron és miért az LKK?

ugrás az oldal tetejére
 1. Sokoldalú duális képzési kínálatot nyújtunk, mely igazodik igényeidhez 
  • A gazdálkodási és menedzsment duális alapképzés gyakorlatorientált képzést biztosít számodra, ahol korszerű közgazdasági, vállalati gazdálkodási, szervezési és vezetési ismereteket szerezhetsz. Alkalmassá válsz kis- és közepes vállalatoknál, vagy akár nagyobb multinacionális cégeknél felmerülő feladatok ellátására. Főbb partnereink a térség meghatározó termelő- és multinacionális vállalatai, ahol az alábbi részterületeken szerezhetsz mélyebb szakmai tudást:
   – logisztika,
   – menedzsment, 
   – HR – vállalatirányítás.
  • A pénzügy és számvitel duális képzés lehetőséget biztosít, hogy az elméleti ismereteket a gyakorlatban is alkalmazd, a pénzügy és a számvitel szakma kihívásaival megismerkedj, piacképes tudásra tegyél szert, amivel a hazai és nemzetközi munkaerőpiacon is el tudsz majd helyezkedni. 
  • A turizmus–vendéglátás duális alapképzés keretén belül olyan speciális modulokat hirdetünk meg, melyek egyaránt megfelelnek a szakma igényeinek, valamint a hazai és nemzetközi trendeknek:
   – Sopron-Fertő-táj Örökségturizmus modul,
   – Sopron-Fertő-táj Szálloda- és Egészségturizmus modul.
   A modulok az 5. félévtől lépnek be a tantervbe, de a duális partnerek révén már az első félévtől kezdve mélyítheted gyakorlati tudásod választott szakterületeden. Vagyis, ha a szállodák világa érdekel, már az első félévben szállodánál képezheted magad. Ha az ökoturizmus világa vonz, akkor a Fertő-Hanság Nemzeti Parkot ajánljuk! 
 2. Kiváló oktatói csapat: karunk oktatói széleskörű szakmai háttérrel rendelkeznek szakterületükön, nemzetközi tapasztalati tőke segíti munkájukat. 
 3. Sokoldalú, hallgató-centrikus képzés: számunkra kulcsfontosságú a hallgatókkal való személyes kapcsolat kialakítása, igényeik feltérképezése és az optimális háttér biztosítása a képzés különböző szakaszaiban. 
 4. Sportolási és szabadidős lehetőségek: Sopron városa híres kulturális életéről és hagyományiról, fesztiváljairól és számos sportolási lehetőség is várja a hallgatókat.
ugrás az oldal tetejére

Hogyan tudsz jelentkezni duális képzésünkre?

ugrás az oldal tetejére

A duális képzésre többlépcsős eljárásban tudsz jelentkezni.

 1. A felvételi eljárásban, vagyis a felvi.hu-n kell jelentkezned azon alapszakra, amelyet duális képzési formában is meghirdetünk, 2018. február 15-ig.
 2. Jelentkezz az általad választott duális képzési szakra, megjelölve azon vállalatokat, amelyeknél szívesen töltenéd a gyakorlati időszakot 2018. június 1-jéig! (A regisztrációs felület a későbbiekben érhető el!)

Ezt követi a kiválasztási időszak, amelyben a duális partnercégek a regisztrációt követően önállóan, saját felvételi eljárási feltételrendszerük és menetrendjük szerint választják ki az általuk megfelelőnek tartott diákot. Itt állásinterjúkra számíthatsz. A kiválasztás sikeréről még a sorrendmódosítás előtt értesítést kapsz (a sorrendmódosítás határideje: 2018. július 11.).
Végül kiderül, hogy pontjaid elegendőek voltak-e a sikeres intézményi felvételihez. Ha felvételt nyertél karunkra, és sikeresen kiválasztott egy partnercégünk, akkor már csak be kell iratkoznod, és ezt követően megkötheted hallgatói munkaszerződésed a cégnél, és megkezdheted sikerre ítélt képzésed. A duális felvételi eljárásról, illetve az általános ütemtervéről ide kattintva tájékozódhatsz: dualisdiploma.hu.

ugrás az oldal tetejére

A gazdálkodási és menedzsment alapszak duális partnerei

ugrás az oldal tetejére

AUTOLIV Kft., Sopronkövesd

Az Autoliv – a világ legnagyobb gépjármű-utasvédelmi rendszer fejlesztő és gyártó cégcsoportja – innovatív termékeinek célja csökkenteni a közlekedési balesetek számát és azok következményeit. A vállalat termékei: biztonsági övek, légzsákok, kormánykerekek, radar-, képfeldolgozó- és egyéb biztonsági rendszerek minden évben több mint 30.000 életet mentenek meg és tízszer ennyi sérülést előznek meg. A cégcsoport magyar tagja, a sopronkövesdi Autoliv Kft. Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme, mely az 1990-es alapítása óta területben, kapacitásban és foglalkoztatotti létszámban is folyamatosan fejlődik.

Fő tevékenység: logisztika, menedzsment, HR, pénzügyi feladatok

Honlap: https://www.autoliv.com/

AUTOLIV Kft., Sopronkövesd

FALCO Zrt., Szombathely

Cégünk 1939-ben Szombathelyen egy kis fűrészüzemként indult, mára Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb bútor- és építőipari lemezgyártójává nőtte ki magát. Mindig újabb és újabb termékekkel, modern technológiákkal a ma és a holnap piacai számára.

Fő tevékenység: gyártási folyamatok, logisztika, menedzsment, pénzügyi feladatok

Honlap: http://www.falco-woodindustry.com

FALCO Zrt., Szombathely

Hotel Palatinus, Sopron

A Palatinusgroup Sopron egyik legdinamikusabban fejlődő vendéglátóipari szolgáltatója. Filozófiánk szerint pihenni és kikapcsolódni vágyó látogatóink számára nem egyszerűen egy ételt vagy egy szobát, hanem teljes körű, a lehető leginkább egyénre szabott szolgáltatás kívánunk nyújtani. Ez számos szervezési, menedzsment és értékesítési feladatot jelent.

Fő tevékenység: szállodaüzemeltetés, értékesítés, marketing

Honlap: http://www.palatinusgroup.com

Hotel Palatinus, Sopron

Hotel Szieszta, Sopron

Várunk Sopron legnagyobb szállodájában. A szállásadás és vendéglátás mellett számos rendezvénynek, konferenciának adunk otthont. Mindezek számos szervezési, menedzsment, értékesítési és marketing feladatokkal járnak.

Fő tevékenység: szállodamenedzsment, értékesítés, marketing

Honlap: https://hotelszieszta.hu/

Hotel Szieszta, Sopron

HUNCARGO Transport Kft., Sopron

Vedd át az irányítást a hazai és nemzetközi logisztikai folyamatok felett! Ha változatosságra és pörgésre vágysz, érdekelnek a legújabb technológiák, csatlakozz fiatalos és dinamikus csapatunkhoz! A Huncargo Transport Kft. közel 30 éve foglalkozik hazai és nemzetközi szállítmányozással, logisztikával. Folyamatos fejlesztésekkel, modern eszközökkel, illetve képzett szakembereinkkel biztosítjuk szolgáltatásaink állandó minőségét.

Fő tevékenység: szállítmányozás, logisztika, szervezési feladatok

Honlap: http://huncargo.hu/hu/

HUNCARGO Transport Kft., Sopron

KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft., Mohács

A Kronospan cég 11.000 alkalmazottal, a világon 26 gyárban és 24 országban képviselteti magát. Dinamikus környezetben növekvő családi vállalkozásunk ebben a multinacionális környezetben tevékenykedik, minőségi faipari gyártástechnológiával.

Fő tevékenység: gyártás, logisztika, menedzsment, pénzügyi folyamatok

Honlap: http://www.kronospan-mofa.hu

KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft., Mohács

MAM-Hungária Kft., Vaskeresztes

A MAM-Hungária Kft vaskeresztesi telephelyén 1991 óta állítunk elő prémium minőségű babaápolási termékeket. Termékeinkkel mind az öt földrészen, közel 60 országban jelen vagyunk. Piacvezetőnek számítunk gyermek cumi kategóriában: Ausztriában, Franciaországban, Csehországban, a skandináv országokban, Izraelben, az Egyesült Államokban, Brazíliában és Chilében. Cumisüveg kategóriában pedig Franciaországban, a skandináv országokban és Izraelben. Baba szájápolási termékek területén világelsők vagyunk.

Fő tevékenység: gyártási folyamatok, logisztika, menedzsment

Honlap:https://www.mambaby.com/hu/

MAM-Hungária Kft., Vaskeresztes

Örökzöld Kertészet, Szombathely, Sopron

Kertészetünk és díszfaiskolánk Szombathelyen indult családi vállalkozásként, ma már több telephelyen, köztük Sopronban is működünk. A lakossági vásárlók mellett nagykereskedelmi partnereket, kertépítőket és viszonteladókat is kiszolgálunk. Jelentkezésed várjuk, ha a családias környezetben szeretnéd megismerni egy dinamikusan fejlődő vállalkozás működését, ahol számos menedzsment, értékesítési, szervezési, marketing és pénzügyi feladat megismerése vár rád.

Fő tevékenység: szervezés, értékesítés, marketing

Honlap: http://orokzold.hu/

Örökzöld Kertészet, Szombathely, Sopron

Wellness Hotel Caramell, Bükfürdő

Tanulj a széleskörű szolgáltatáscsomagot nyújtó élmény-, wellness-és konferenciaközpontban, amely a térség egyik kiemelkedő és népszerű szállodája! Számos szervezési, értékesítési és marketing feladattal ismerkedhetsz meg nálunk, és szerezhetsz versenyképes tudást!

Fő tevékenység: szállodamenedzsment, értékesítés, marketing

Honlap: http://www.caramell.hu

Wellness Hotel Caramell, Bükfürdő
ugrás az oldal tetejére

A pénzügy és számvitel alapszak duális partnerei

ugrás az oldal tetejére

AUTOLIV Kft., Sopronkövesd

Az Autoliv – a világ legnagyobb gépjármű-utasvédelmi rendszer fejlesztő és gyártó cégcsoportja – innovatív termékeinek célja csökkenteni a közlekedési balesetek számát és azok következményeit. A vállalat termékei: biztonsági övek, légzsákok, kormánykerekek, radar-, képfeldolgozó- és egyéb biztonsági rendszerek minden évben több mint 30.000 életet mentenek meg és tízszer ennyi sérülést előznek meg. A cégcsoport magyar tagja, a sopronkövesdi Autoliv Kft. Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme, mely az 1990-es alapítása óta területben, kapacitásban és foglalkoztatotti létszámban is folyamatosan fejlődik.

Fő tevékenység: logisztika, menedzsment, HR, pénzügyi feladatok

Honlap: https://www.autoliv.com/

AUTOLIV Kft., Sopronkövesd

BETA Agro Kft., Sopronhorpács

Szerezz átfogó ismereteket egy vállalat működéséről, a termeléstől, a forgalmazáson át az értékesítésig minden területbe belekóstolhat!

Fő tevékenység: szántóföldi növénytermesztés, vetőmagtermesztés, mezőgazdasági szolgáltatások, szállítás, mezőgazdasági termények és alapanyagok kereskedelme, növényvédőszer forgalmazás, mezőgazdasági gépjavítás.

Honlap: http://www.betacenter.hu/

BETA Agro Kft., Sopronhorpács

BETA Center Kft., Sopronhorpács

Tanuld meg a pénzügyi és számviteli szakmát, rendelkezz piacképes ismeretekkel, hogy ne jelentsen problémát az elhelyezkedés!

Fő tevékenység: pénzügyi, számviteli és munkaügyi feladatok ellátása

Honlap:  http://www.betacenter.hu/

BETA Center Kft., Sopronhorpács
Dental Pannonia Zrt. – Pannonia Hotel, Sopron

Ismerd meg a Sopron egyik vezető vállalatának irányításában és fejlesztésében rejlő kihívásokat kiemelt figyelemmel az idegenforgalomra és a fogászati turizmusra! Sajátítsd el nálunk a mindennapi versenyképesség fenntartásához szükséges vállalati stratégiai lépéseket!

Fő tevékenység: pénzügyi és számviteli feladatok, értékesítés, üzemeltetés

Honlap: https://www.pannoniahotel.com/

Dental Pannonia Zrt. – Pannonia Hotel, Sopron
FALCO Zrt., Szombathely

Cégünk 1939-ben Szombathelyen egy kis fűrészüzemként indult, mára Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb bútor- és építőipari lemezgyártójává nőtte ki magát. Mindig újabb és újabb termékekkel, modern technológiákkal a ma és a holnap piacai számára.

Fő tevékenység: gyártási folyamatok, logisztika, menedzsment, pénzügyi feladatok

Honlap: http://www.falco-woodindustry.com

FALCO Zrt., Szombathely

GSD Agrárprodukt Kft., Zsira

Ismerd meg a mezőgazdasági tevékenység könyvelésének és pénzügyeinek sajátosságait egy olyan társaság segítségével, amely korszerű termesztéstechnológiát alkalmaz, felhasználja a legújabb kutatási eredményeket és technikai fejlesztéseket!

Fő tevékenység: mezőgazdasági termelés, továbbá mezőgazdasági szolgáltatás és mezőgazdasági termények kereskedelme

Honlap: http://www.betacenter.hu/

GSD Agrárprodukt Kft., Zsira

Hotel Szieszta, Sopron

Várunk Sopron legnagyobb szállodájában. A szállásadás és vendéglátás mellett számos rendezvénynek, konferenciának adunk otthont. Szállodánknál megtanulhatod a napi működés és értékesítés során felmerülő pénzügyi feladatokat, gyakorlati pénzügyi és számviteli ismereteket szerezhetsz

Fő tevékenység: pénzügy, számvitel, bérszámfejtés

Honlap: https://hotelszieszta.hu/

Hotel Szieszta, Sopron

IKEA Industry Magyarország Kft., Sopron

Szeretettel köszöntünk az IKEA Industry Magyarország Kft. soproni gyáregységének nevében. Cégünk egy közel 500 főt foglalkoztató faipari üzem, ahol minőségi konyhafrontokat gyártunk tömörfából és furnérozott forgácslapból. Csatlakozz és légy részese egy nemzetközi cég mindennapjainak! Jelentkezz, ha dinamikus környezetben, jó csapatban, kihívást jelentő szakmai feladatokra vágysz!

Fő tevékenység: bútorgyártás, logisztika, pénzügyi folyamatok

Honlap: http://www.ikea.hu

IKEA Industry Magyarország Kft., Sopron

KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft., Mohács

A Kronospan cég 11.000 alkalmazottal, a világon 26 gyárban és 24 országban képviselteti magát. Dinamikus környezetben növekvő családi vállalkozásunk ebben a multinacionális környezetben tevékenykedik, minőségi faipari gyártástechnológiával.

Fő tevékenység: gyártás, logisztika, menedzsment, pénzügyi folyamatok

Honlap: http://www.kronospan-mofa.hu

KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft., Mohács 

Wellness Hotel Caramell, Bükfürdő

Tanulj a széleskörű szolgáltatáscsomagot nyújtó élmény-, wellness-és konferenciaközpontban, amely a térség egyik kiemelkedő és népszerű szállodája! Számos szervezési, értékesítési és marketing feladattal ismerkedhetsz meg nálunk, és szerezhetsz versenyképes tudást!

Fő tevékenység: szállodamenedzsment, értékesítés, marketing

Honlap: http://www.caramell.hu

Wellness Hotel Caramell, Bükfürdő
ugrás az oldal tetejére

A turizmus–vendéglátás alapszak duális partnerei

ugrás az oldal tetejére

Civitas Boutique Hotel, Sopron

A Palatinusgroup Sopron egyik legdinamikusabban fejlődő vendéglátóipari szolgáltatója. Filozófiánk szerint pihenni és kikapcsolódni vágyó látogatóink számára nem egyszerűen egy ételt vagy egy szobát, hanem teljes körű, a lehető leginkább egyénre szabott szolgáltatás kívánunk nyújtani.

Fő tevékenység: szállásadás, vendéglátás

Honlap: http://www.palatinusgroup.com

Civitas Boutique Hotel, Sopron

Dental Pannonia Zrt. – Pannonia Hotel, Sopron

Ismerd meg a Sopron egyik vezető vállalatának irányításában és fejlesztésében rejlő kihívásokat kiemelt figyelemmel az idegenforgalomra és a fogászati turizmusra! Sajátítsd el nálunk a mindennapi versenyképesség fenntartásához szükséges vállalati stratégiai lépéseket!

Fő tevékenység: pénzügyi és számviteli feladatok, értékesítés, üzemeltetés

Honlap: https://www.pannoniahotel.com/

Dental Pannonia Zrt. – Pannonia Hotel, Sopron 

Fertő-Hanság Nemzeti Park, Sarród

Éld át az ökoturizmus professzionális megvalósítását Magyarország egyik kiemelkedő nemzeti parkjában, és szerezz tapasztalatot a programszervezésben, eseménymarketingben és természeti örökség turisztikai értékeinek bemutatásában! Bemutatóhelyeket, látogatóközpontot és tanösvényeket tartunk fenn a hozzájuk tartozó infrastruktúrával. Kiemelten foglalkozunk a védett területek és természeti értékek bemutatásával.

Fő tevékenység: ökoturizmus, természetvédelem, programok szervezése, szállásadás szervezése, környezeti nevelés

Honlap: http://www.ferto-hansag.hu/

Fertő-Hanság Nemzeti Park, Sarród 

Hotel Szieszta, Sopron

Várunk Sopron legnagyobb szállodájában. A szállásadás és vendéglátás mellett számos rendezvénynek, konferenciának adunk otthont. Szállodánknál megtanulhatod a napi működés és értékesítés során felmerülő pénzügyi feladatokat, gyakorlati pénzügyi és számviteli ismereteket szerezhetsz

Fő tevékenység: pénzügy, számvitel, bérszámfejtés

Honlap: https://hotelszieszta.hu/

Hotel Szieszta, Sopron 

Lenti Termálfürdő, Lenti

A 3 500 négyzetméteres fedett fürdőrészben az úszó-, gyógy- gyermek- és hidromasszázs medencék, szaunavilág - benne finn, aroma és infraszauna - , 600m2 pihenőtér pihenőágyakkal valamint gyógyászati részleg is működik. Emellett élményfürdővel várjuk vendégeinket.

Fő tevékenység: gyógy- és egészségturizmus, wellnes szolgáltatások, rendezvényszervezés

Honlap: http://www.lentifurdo.hu/
Lenti Termálfürdő, Lenti 

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa, Sárvár

Tanuld a szállodaszakmát az egyik legdinamikusabban fejlődő fürdő közvetlen szomszédságában lévő, a környék egyetlen nemzetközi szállodalánchoz tartozó négycsillagos szállodájában!

Fő tevékenység: szállásadás, rendezvények, gyógy- és wellness szolgáltatások

Honlap: https://parkinnsarvar.hu/hu/
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa, Sárvár

Tornácos Ház-Hotel, Restaurant, Wellness, Hegykő

Tegyél szert széleskörű ismeretekre a vendéglátás, szállodai szolgáltatások és wellness területén professzionális háttérrel rendelkező partnerünknél, egy különleges hangulatú helyszínen!

Fő tevékenység: szállásadás, rendezvényszervezés, vendéglátás, wellness-spa

Honlap: https://www.tornacos.hu/

Tornácos Ház-Hotel, Restaurant, Wellness, Hegykő

Universitas Fidelissima Kft., Sopron

Sajátítsd el a vendéglátás fortélyait, menedzsment megoldásait, a rendezvényszervezést és szakmai hátterét Sopron város egyik legfontosabb étkeztetési és rendezvényszervezési vállalkozásánál!

Fő tevékenység: vendéglátás, szállásadás, rendezvényszervezés

Honlap: http://uf.nyme.hu/

Universitas Fidelissima Kft., Sopron

Wellness Hotel Caramell, Bükfürdő

Tanulj a széleskörű szolgáltatáscsomagot nyújtó élmény-, wellness-és konferenciaközpontban, amely a térség egyik kiemelkedő és népszerű szállodája! Számos szervezési, értékesítési és marketing feladattal ismerkedhetsz meg nálunk, és szerezhetsz versenyképes tudást!

Fő tevékenység: szállodamenedzsment, értékesítés, marketing

Honlap: http://www.caramell.hu

Wellness Hotel Caramell, Bükfürdő
ugrás az oldal tetejére

További információk, kapcsolat

ugrás az oldal tetejére
Bazsóné Bertalan Laura

Felvételi eljárásról, duális képzési rendszerrel kapcsolatban:

Bazsóné Bertalan Laura
tanársegéd
kari duális képzési koordinátor
99/518-424, 30/6789-179
lkk-dualis@uni-sopron.hu

 Dr. Keresztes Gábor

Gazdálkodás és menedzsment alapszak duális képzési rendszerről:

Dr. Keresztes Gábor
adjunktus
99/518-415
keresztes.gabor@uni-sopron.hu

 Dr. Kovács Róbert

Pénzügy és számvitel alapszak duális képzési rendszeréről:

Dr. Kovács Róbert
adjunktus
99/518-948
kovacs.robert@uni-sopron.hu

 Vizi István György

Turizmus-vendéglátás alapszak duális képzési rendszerről:

Vizi István György
tanszéki munkatárs
vizi.istvan065@gmail.com

ugrás az oldal tetejére


Előző Tartalomjegyzék Fel Következő