2019.05.31. – 06.02. GEKSZ – Szakkollégiumunk hallgatói inspiráló tréninghétvégét szerveztek

Balaton
Az immár hagyománnyá vált évzáró programunk idei célpontja a Balaton déli partja volt. A 2019.05.31.-06.02. közötti közös hétvégénk péntekén kötetlen csapatépítő és szakmai tréningfeladatokkal indítottuk el a hétvégét.

Ezt követően vitaestet indítottunk, melynek témája az egyetemisták motivációi voltak. A szombati napunkon közösségimédia-marketing és társadalmi felelősség témában folytatódott interaktív tréningünk Szendrő Katalinnal. Legfőképp a facebook-os hirdetéseket elemeztük ki, csapatokra osztódva találtunk ki egy új terméket, melynek elkészítettünk egy Facebook oldalt és hirdetést. Meglepően kreatív termékek és hirdetések születtek. Ezek után megvitattuk a közösségi média társadalmi kérdéseit. A délután hátralévő részében a balatonboglári kalandparkot és kilátót látogattuk meg, ahol mindenki kellőképpen kifáradt. Ezért este már csak egy Balaton parti naplemente nézésre és rögtönzött fürdőzésre volt energiánk. Vasárnap, a hétvége zárásaként a balatonlellei kikötőből induló sétahajóval jártuk körbe a déli és északi part egy részét. A tréninghétvége, mint mindig nagyon jó hangulatban telt, és már most várjuk a következő ilyen alkalmat.

A képek megtekinthetők itt >>

Támogatás 2018-2019

2018. július 1. és 2019. június 30. között programjainkat "A hazai és határon túli magyar nyelvű szakkollégiumok támogatása (NTP-SZKOLL-18-0024)" című pályázat segítségével valósítjuk meg.

 

Lévai Gábor (pdf) >>
Doró Viktória (pdf) >>
Osváth Ádám (pdf) >>
Csúzi Gergely (pdf) >>

Szőke Szilárd (pdf) >>
Koloszár László (pdf) >>

Szendrő Katalin (pdf) >>